Januar 2016

Zvezdogled: Neimenovana

Bakalca (21. 3.–20. 4.)
Pred vami je čudovit dan, v katerem boste zelo radovedni. Če ste v procesu študija, potem sedite za knjigo, saj bo vaša osredotočenost izjemna. Dan izkoristite za učenje in razvijanje novih idej. Mnogi boste razmišljali o delu, kljub temu da je dela prost dan. V popoldnevu bo znotraj vašega doma zelo veselo. Pričakujte obiske prijateljev, ki ste jih že pošteno pogrešali.

Odprli boste televizijo in zagledali boste ljubezen na prvi pogled – čips Crunchy Nutella in česen. Zelo navdušeni boste odšli v trgovino po vašo ljubljeno. Prodajalka pa vam bo povedala, da izdelka sploh ni na tržišču in da ga prodajajo samo tihotapci s čipsom. Poklapani boste odšli domov in vrgli vaš nov plazma televizor čez balkon.

 

 

Kramp (21. 4.–20. 5.)
Današnji dan vam ne bo najbolj naklonjen. Globoko v sebi se zavedate, da zanemarjate svojo boljšo polovico, toda v resnici ne znate ukrepati. Kritičnost na račun drugega bo sprožila le nerazumevanje. Pazite, ne spoštujete dovolj. Tokrat ne bo šlo le za manjši spor. Tudi vaša ljubezen ima svoje meje, zato se pripravite na prepir! Osamljeni boste dan preživeli v družbi prijateljev.

Zaradi nepopisne žalosti se boste prenajedli salame Poli, le-ta pa ne bo ustrezala vašemu želodcu, zato boste celo noč bruhali. Zjutraj boste vsi panični odšli v zdravstveni dom, v katerem boste nadirali medicinsko sestro, ker vam pregleda ne bo hotela prestaviti z 8:10 na 8:09. Ne bodite tako pikolovski in pazite na vaš odnos.

 

 

 

Žlikrafa (21. 5.–20. 6.)
V prvih dneh meseca vas čaka prelomnica – odgovori, ki jih iščete, se nahajajo v vaših občutkih in čustvih. Zaupajte svoji intuiciji in moči svojih naravnih duševnih sposobnosti, tudi sanje so del sporočil. Ni potrebno hiteti z dejanji, vzemite si čas in se poglobite, saj zadeve niso takšne, kot se zdijo. Umaknite se dnevnemu hrupu. Bodite potrpežljivi. Vse, kar morate vedeti, se vam bo razkrito ob pravem času. Svoje sanje in želje obdržite zase, saj se učite iz čustvenih zapletov …

Kupili si boste mačko, zato da ne boste več osamljeni. Da pa vaša mačka ne bo osamljena, boste morali v prihodnosti kupiti še 11 mačk. Zaradi hišnega nereda vas noben predstavnik drugega spola ne bo hotel in boste zato neznansko potrti.

 

 

 

 

Bula (21. 6.–22. 7.)
Danes boste kot prerojeni in polni novega zagona. Ker ne boste preobremenjeni z delom, si boste želeli druženja in aktivnega preživljanja prostega časa. Navdušeno boste klicali svoje prijatelje in zabavali jih boste s svojimi idejami. Podali se boste na neko povsem novo mesto, ki vam je bilo do sedaj neznano. Stik z naravo vam bo v današnjem dnevu pisan na kožo.

Izmislili si boste novo šalo o prijateljstvu med blondinko in podgano. Vsi navdušeni jo boste poslali na uredništvo časopisa Primorskih novic. Od tam boste dobili pismo, v katerem bodo vaš članek okrutno skritizirali, rekoč, da si še podgana zna izmisliti boljšo šalo. Jokajoč boste odšli do prve blondinke, ki jo poznate, ta pa se vam bo zaradi sočutja smejala v obraz.

 

 

Žiwu srebru (23. 7.–22. 8.)
Za vami je konec določenega življenjskega obdobja ali projekta, zato se morate pomakniti naprej. Ne bi bilo koristno, če bi se še naprej zadrževali v tem položaju. Rajši se otresite starega in pozdravite novo. Ob zaključevanju lahko občutite olajšanje, kakor tudi nekaj žalosti. V vsakem primeru je prišel čas, da opustite to, kar ste prerasli. Čakajo vas neizogibne pozitivne spremembe, soočenje s svojimi strahovi, preobrazba razmerij in duhovni razvoj …

V vašem življenju se bo vse spremenilo. V sanjah se vam bo prikazala mala gozdna bajha, ki bo zares ogrozila vašo srečo: usedla se bo na posteljo in v roke vzela vašega plišastega medvedka! Ojoj! Taka groza me je, da bom raje kar zaključila …

 

 

Špica (23. 8.–22. 9.)
Čutili boste, kako postaja vaše telo vedno bolj šibko. Ne glede na željo po odličnem počutju, boste povsem izžeti. Čutili boste, da bi najraje poležavali v postelji cel dan. Popoldne boste že bolj močni, zato se boste odpravili do osebe, ki jo pogrešate ob sebi. Topel pogovor in prijazen nasvet vam bosta povrnila optimizem, ki vam ga je v zadnjih dneh močno primanjkovalo.

Otroci so končno odšli v šolo, vi pa boste vsi veseli plesali po dnevni sobi. Zaleteli se boste v akvarij in umorili 2 nedolžni ribi. Nato boste kupili še en akvarij (tokrat s 3 ribami), kar pa ne bo dobro, saj se bo dogodek po koncu šolskih počitnic ponovil.

 

 

 

Kamšt (23. 9.–23. 10.)
Luna vam bo osvetljevala vašo ljubezensko pot. Čutili boste, da se vam lahko uresničijo vse čustvene želje, ki so skrite globoko v vašem srcu. Nežnejši spol bo te dni boljše volje, prav tako pa boste načrtovale izlet s svojim partnerjem. Samski boste dan preživeli zabavno in v družbi najboljših prijateljev. Večje spremembe še niso vidne, toda kdor išče, ta najde. Bodite potrpežljivi.

Če vas bo vaša ljubezen zapustila, ohranite mirno kri. Niti pod razno se ne zaletavajte z glavo v zid, saj je to preverjena neučinkovita metoda žalovanja. In ne pozabite – še veliko rib je v morju.

 

 

Geruš (24. 10.–22. 11.)
Naraščajo vaša ljubezenska upanja. Lahko si obetate srečanje, ki bo povsem neobičajno. Slutite, da bo tokrat šlo po ovinkih. Morda gre tudi za nadaljevanje stare zgodbe, toda v nekoliko drugačnem slogu.

Zaradi smrdečega zadaha vas bo vaša ljubezen nemudoma zapustila. Odločili se boste, da je najbolje, da se odpravite na geruš (če si seveda upate). Mogoče že v lokalu spoznate prikladno osebnost, s katero bi bilo vredno tratiti čas.

 

 

Knap (23. 11.–21. 12.)
Pazite, da se ne opečete. Kar se denarja tiče, se lahko marsikaj v hipu zavrti popolnoma v drugo smer od tega, kar pričakujete. Na ljubezenskem področju ignorirajte glasove v svoji glavi, ker niso odraz dejanskega stanja. Čas je, da obnovite stike z osebo, rojeno v znamenju žlikrafa .

Vpisali se boste na tečaj pretvarjanja, da se boste naslednjič znali izgovoriti, ko vas bo vaša podgana zasliševala, zakaj ji niste očistili kletke.

 

 

Merkur(22. 12.–20. 1.)
Ideje, ki se vam bodo danes rodile v glavi, bodo res nekaj posebnega. Ne dovolite, da bi bile pozabljene. Enostavno je soditi drugim. Čas je, da tudi nase pogledate s kritičnimi očmi. Dobro veste, da nihče ni popoln. Pokažite spoštovanje vsaj prijateljem.

Zaradi neokusnih oblačil boste obubožali, ker vas bodo zapustile še bolhe na vaši glavi, ki so v dosedanjem času plačevale zelo visoko najemnino vašega lasišča. Pokažite jim malo spoštovanja tako, da jim pripravite slovesen odhod z boljšjo himno.

 

 

Klawže  (21. 1.–18. 2.)
Današnji dan bo zagotovo polnejši kot včerajšnji. Posvetili ga boste svojim najbližjim, saj se vam zdi, da jim v preteklih tednih niste namenili dovolj pozornosti. Presenetili jih boste s povabilom na govorilne ure. V večernih urah boste zelo ustvarjalni. Domislili se boste novih idej, ki vam bodo prišle prav pri delu. Slabše čustveno stanje bi lahko ogrozilo vaš notranji mir. Pazljivo!

 

Svojo družino boste zbrali ob družinski mizi in jim pripravili čudovito predavanje z naslovom Zakaj mi ne dovolite plavati v banji ? Udeleženci vam bodo navdušeno ploskali in izvajali stoječe ovacije. Poželi boste veliko uspeha in postali boste slavni. Končno boste dosegli svoje – lahko boste plavali v banji.

 

 

 

Kliklna (19. 2.–20. 3.)
Danes je pred vami dan, poln novih dogodivščin. Podali se boste na izlet, saj boste le tako lahko ubili delovno rutino, s katero se soočate vsak dan. Počutili se boste odlično, saj ste končno uredili tudi čustveno področje. Izlet vam bo povrnil optimizem, navdal vas bo z novo močjo. V večernih urah se boste predajali občutkom sreče in navdušenja nad življenjem.

Prišli boste do spoznanja, da bi bilo vredno kupiti nove zavese z motivom Hello Kitty. Usedli se boste prednje in občudovali prečudovito delo človeškega uma. Ugotovili boste, da ste glede pameti na istem nivoju kot zavese.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)